unholy Confession

My photo
Hey ! It's me Syaza. Here is all about my memories with Arwah Amirul. Since we were inlove, then we break then next he's gone forever. My sincere thanks to those who became my follower and keep on reading my post. Im back here again :( I miss you so much Mirul !

Saturday, February 21, 2009

to AMIRUL RAZAILI

syng syng syng . plz dont ever leave me.
ILYSM baby . i know that you love me too.
plz plz plz . dont you ever say goodbye forever to me ;(
i need you in my life syng .

god . plz dont take him from me. i need him .
he mean a lot in my life .

give me time
to proove it to him that i just love him .

Friday, February 20, 2009

happy happy ;DD


mirul called me today ;))
around 01:26 am

heppy heppy !
he said dat he miss me and love me too .
syng syng , i pown same auw !
jangan carik perempuan laen okeh coz i akan tunggu you sampai ble ble ;DD
promise promise ;DD

Saturday, February 14, 2009

T O D A Y

14 FEBRUARY 2009. it was a valentine day where a da y to remember their lover , spent time together

but for me, today is a day where he makes me cry for all day. btw THANX DEAR !

"aunty soory mirul x dapat datang. mirul demam panas"
message from MUHAMMAD AMIRUL RAZAILI
he text my mom like that after he promise me , he give me a hope to come to my second house (at puchong) to gimme a surprise , to celebrate valentines day together but it's over after he text me said "sorry i taleyh datang. i x larat. lagipown jaoh." what ? is that easy for me to accept it ? he break my heart !
now , on evening , aku dudok kurt pondok blakang rumaa aku, memangdang ke arah tasik, melihat matahari terbenam , aku menangis sepuas puas nyer . ini kew nasib aku ? walau ape pown aku kene terime. bukan kew dye yang aku pilih ? "all by myself by air supply" menghangatkan lagi aer mate aku untok jatoh. aku yg ta faham dye ataw dye yg ta faham aku ? aku ney terlalu memakse kew ? i have my own reason why im doing all dat. kalau boleyh aku nak tgk dye tiap tiap hary. watching him day by day make my life feel so happy. i never know what da meaning of boring when i'm with him. i need him all my day, until the rest of my life. i need him by myside always
"terima kasih cinta untuk segalanya
kaw berikan lagi kesempatan ini
tak akan terulang lagi semua
kesalahanku yang pernah menyakitimu"
song dedicated to him

valentines day ;DD






Skema as it sounds, happy valentines or twist it to hari kekasih? hahaha, wtv jer, lol :)

Okay bersedih sikit, my bf cam ta engat je date neyh. dye bz dgn life dye jew. cam tanak celebrate pown ade gak. huhu. besok dye nak g amek lesen moto laa. den nak g rawang amek kete. at least hary sabtu taleyh ahad laa un. tapi ahad lak dye nak g melake ngan kawan kawan dye. and me ? dye tinggalkan aku ! weyh ! sedeyh neyr !




14 FEBRUARY 2009
tomorrow laa !
[special date. see whether my boifee know bout it or not]

ape laa laki aku nak kasi aku un. huhu. seriously now tgh mengahara gyler dari dye. ta dapat pape keceewe laa kowt ! huhu.

Friday, February 13, 2009

loved ;D



"look me in the eyes dear ;)"
syaza fieyza&&amirul razaili

Iloveyouforever syng.goodnyte.imissyou.
MWAHXIE !


maybe . .

Maybe tak? awak rase awak dah buat yang terbaik, tapi terbaik dalam dictionary kita, tak same dengan org lain.
Maybe tak? Awak rase awak baru buat sikit, tapi sebenarnye, ape yang awak buat tu dah cukup memadai. Sangat cukup.

Mungkin jugak, we human can't judge everything that we do. Sebab tu lah, it's very important to have 2nd and even better, 3rd opinion. Nak lagi best? Suruh je sumeorang review kite. Haha ;DD Tapi , ' Boleh ke kita terima sume yg org ckp?'
Kadang kadang, kita ego. Kate "takpe lah ckp je lah the truth, i would love to hear it." Tapi the truth that we want, bukannye always be the real truth. Ade jugak orang kate macam ni, "if you are my friend, tell me everything". Woah cakap bagai nak rak, tapi at the end, punya maki hamun kawan kita yang tried to be honest tuh. kesian die tak pasal pasal kena kutuk belakang diri dia. Kan dah.

Sebab tu lah, for me, i think it's such a seldom thing to happen. To meet someone who can reallllly take criticism and make the best out of it.
Contohnye : bila boss die direct cakap kat die, "awak ni lembab lah". (benda ni memamng betul betul jadi, ok.) and orang tu boleh tahan the anger, the humiliation, and keep her chin up and say sorry. Lepas tu pulak, start buat kerja laju laju and try jadi lagi alert dengan anything new.
Sangat susah. Tak ramai orang boleh jadi macam ni. that includes me. Mungkin i will be the first person yang akan surrender to be like this. Ape ape pon, tak salah untuk cuba. Cuba and cuba and cuba and cubaaaaaa lagiiiiiiii! yeah yeah

Lagi satu, and this one is related with the above. "trying to stay positive" Ah benci. Sebab benda ni susah sangat nk buat. Susah sangat nk even just try! Grrr grrrr. Im a complete loser in this. In fact, dah ramai dah ckp mcm ni. Susah tau. Nak transform negative to positive, mcm nak tukar two different poles, tuh! Tapi mungkin. Mungkin lagi. Kita satu hari akan berjaya jugak. IF we dont stop trying. Never stop trying. ah, itu betul. Hahaha. Kalau nak lagi mudah, find someone yang sangat bagus and suruh die bagi wake up call sikit kat diri kita. Mentor saya is mr A ;DD You dont have to find someone that starts with A jugak, kot. Hahahhaha.
Ape ape pon, yang penting, i would like to say, that i very much take a bow down tho those people who have the above qualities. Truthfully, in 10, maybe only a few reflects these qualities inside of them.


Roar! Cheers to them. People yg cool. :D

Thursday, February 12, 2009

ME



I really wish I had the ability to STOP the TIME.
I have huge plans and dreams for myself.
I'm pretty much over Myspace.
I should talk about what?-Hm... I really don't know. Okay then bye.

Tuesday, February 3, 2009

am i hurt him ?



MUHAMMAD AMIRUL RAZAILI
syng sorry . i taw hari ney i yg salaa.
i pegi mcm tuu jew tgl un u. tapi i x bermaksud pown.
knape mesti HAZRIN ade dlm masalah ni ?
i syng u jew. dye ? i da lupekan oke.
plz baby . .
i just need u in my life. tapi nape susaa sgt u nak faham ?
kite da janji un same same smpai ble ble ?
u da lupe janji u ?
i need u my dear ;( i do need u.
u never know what is in my heart.
u never know how much i love you.
syng plz plz ..
if u can read my heart u will know how much i love you syng.
seriously u are the only one in my heart ;)
[today kitorang gado. mule mule tade pape. tah time aku mesej dgn hazrin tbe tbe lepas tuh dye wat muke dgn aku sampai aku nak nanges pown dye wat tataw. last last aku makan tukar baju tros kwar dari rumaa. aku biaa un dye. aku taw baleyk rumaa nnty dye da tade kurt rumaa da. syng , sorry for what i've done. aku kwar first first aku text dye. den aku g kdai topup un dye den aku tros g online. layan lagu .. and skunk neyh aku asyik engat dye jew. nape susaa sgt dye nak bace haty aku ? huh ! ]
ILYSDFM baby ;))